Najnovšie recenzie zo sekcie Obrusy
Maximálna spokojnosť
Aké peniaze, taky tovar
pekné
- kvalitný
Veľmi pekný som spokojná.
Bola som veľmi príjemne prekvapená, že obrus je aj v skutočnosti taký pekný ako na obrázku.
Odporúčam
Obrus je nádherný som veľmi spokojná
- Krásny obrus, veľmi sa z neho teším
- Obrus je prekrásny ! Má veľmi pekný jarný motív a prekrásne farby. Materiál je veľmi kvalitný a cena vynikajúca. Bude to darček dcére, verím že sa jej bude veľmi páčiť, farby sa jej budú veľmi pekne hodiť na jej jedálenský stôl v obývačke. Odporúčam !
- Obrus je prekrásny ! Má veľmi pekný jarný motív a prekrásne farby. Materiál je veľmi kvalitný a cena vynikajúca. Bol to darček mojej mame, ktorá sa z neho veľmi tešila. Krásne vynikne na jej stole v kuchyni. Obrus je vhodný svojim motívom nielen na Veľkú noc, ale aj na celé jarné obdobie. Odporúčam!
- Obrus je vkusný
- Žiaľ, veeeeeeeeeľmi nekvalitne ušitý, určite to nie je štvorec
- Vkusný, dobrá kvalita
Veľmi pekný motív a kvalitné prevedenie.
krásny obrus, veľká spokojnosť
- pohodlne, rýchlo
Krásne prestieranie na skrášlenie domova.
Vzor sa mi hodi do interieru, usite podla mojho navrhu, kvalita dobra aj vypracovanie
- Material 100% polyester namesto slubenuch 30% bavlna
- Sirka 32 cm namesto 40 cm slubenych
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »