Najnovšie recenzie zo sekcie Obrusy
- pekná farba
- na mieru
- kvalitný materiál
U Biante vysoko hodnotím najmä dodanie produktov ušitých na mieru, z kvalitných materiálov. Produkt splnil moje očakávania.
- na mieru
- výborný materiál
- Krásne vyšívaný obrus, precízne spracovanie, vhodný aj na slávnostné stolovanie, ale aj na bežné. Tento obrus sa nemôže nepáčiť.
- Veľmi vkusný obrus, kvalitné spracovanie, hodí sa aj do modernej kuchyne, no mimoriadne ozdobí aj jednoduchú kuchyňu.
- Využívame doteraz
- Využívame doteraz
- Krásne vypracovaný,už mám celý set,iba tieto malé mi chýbali.Som absolutne spokojná.Na jeseň pekne mi zdobia byt.
- Krásne.
Tento krasny obrusok som si objednala u Vas viackrat a aj teraz ho mam v obyvacke,je jedno,ci je leto,alebo zima,ale je tak krasny,ze mi zdobi stol po cely rok,preto som si objednala dalsi a velmi sa z neho tesim.Velmi pekne Vam dakujem,potesili ste ma.Anka
pekný vianočný obrus
mám s týmto obrusom dobré skúsenosti.
presne toto som chcela
Veľmi pekný obrus na rôzne príležitosti
TEXICOP Vianočné gobelínové šerpy behúne Chenille 931 jemne modrý chalúpka Bavlna/Acryl/Pes 40x140cm
gobelín chenille je nejkvalitnější material výborně se čistí
moc priesvitné
Je skôr hnedý ako krémový
Bellatex Obrus Adela Srdiečka červená 70x70cm
Pridané: 23. septembra 2024
(naposledy upravené 23. septembra 2024)
Zakúpený v 4home.sk
- Dobrý material
TEXICOP Vianočné gobelínové obrusy Chenille 1323 Anjel Pána a narodenie Ježiška Bavlna/Acryl/Pes 140x240 cm
skvělé zboží
Zobrazujem 41 - 60 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Ďalšie »